Mali serviser Nikola Jovanović najmlađi i trenutno najpoznatiji automehaničar u Srbiji

Vesti zanimljivosti

Mali Serviser Nikola Jovanović nakon što je završio sve obaveze oko škole otvorio nam je vrata servisa

Ekipa portala www.auto-moto-svet.rs , krenula je put Obrenovca u potrazi za pričom koja je mnoge zainteresovala.
O čemu je tačno reč ?
Nikola Jovanović , poznati pod pseudonimom MALI SERVISER, zasigurno i jeste, jer sa samo 13. godina ovaj mališan uplovljava u auto moto svet, baveći se mehanikom i servisiranjem putničkih vozila.
Ljubav prema automobilima pojavila se još u trećoj godini, kada je prvi put sa ocem, bio na auto moto skupu “ Alfa Romeo „ na Adi Hui, gde je imao priliku da vidi razne modele četvorotočkaša.
Kako i sam kaže, pored lepote prizora auto moto skupa koji privlači sve ljubitelje automobilizma , neki od tih skupova su se bazirli i na Humanitarnim organizacijama kojima su oplemenjivali sam događaj, i uspevali da pruže pomoć upravo onima kojima je najpotrebnija.
Nikola je svoju medijsku pažnju iskoristio, kako bi i sam sve gledaoce koji su mogli videti njegovo gostovanje na Nacionalnim televizijama, pozvao da pošalju SMS podrške za pomoć malom Gavrilu.

Pokrenuo je svoj YOU TUBE kanal, na kojem možete videti malog Nikolu kako vredno popravlja motore automobila i govori o kvarovima, uzrocima i posledicama , i time zapravo šalje poruku svim svojim vršnjacima da je biti serviser jedno vrlo dinamično iskustvo i korisno zanimanje.

Njegove radove i recenzije raznih automobila, možete pogledati na instagram stranici
@maliserviser_ gde aktivno objavljuje fotografije iz svoje radionice.

Nikola Jovanović je zapravo samo dokaz da strast I iskrena emocija jesu ono što nas pokreće.

Konfučije je rekao : “ RADI POSAO KOJI VOLIŠ, PA NEĆEŠ MORATI DA RADIŠ NI DANA U ŽIVOTU!” upravo je ovo suština priče ovog velikog dečaka, tako da bismo mogli slobodno da pratimo njegov primer, jer samo onda kada spojite posao i zadovoljstvo, vi ste srećan čovek!
Svako ko veruje u svoje snove, može ih sanjati i otvorenih očiju ukoliko se usudi. Vera, trud, rad su osnova koja naše snove pretvara u realnost, samo ukoliko smo dovoljno hrabri da ih živimo.
Još jednom…. bravo, mali dečače !

Za portal www.auto-moto-svet.rs


Pripremila : Ana Popović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *