Može li horoskopski znak da odredi kakav ste vozač?

Vesti zanimljivosti

Može li horoskop da pokaže kakvi ste za volanom?

Može li vaš horoskopski znak da odredi kakav ste vozač? Zanimljivo istraživanje rađeno je u Americi i prema statističkim podacima najviše kazni dobijaju oni rođeni u horoskopskom znaku Riba, Ovna i Vodolije, a najmanje Device, Strelčevi i Blizanci. Vage su učestvovale u najviše saobraćajnih nezgoda, a slede ih Jarčevi i Škorpije.
OVAN (21. 3 – 20. 4.)
Voli u svemu da bude prvi pa tako i u saobraćaju, spretno se probija kroz gužvu kako bi na semaforu bio – prvi. Dame ovog znaka imaju odlične reflekse i obožavaju da komentarišu vozačke sposobnosti drugih, naravno u svoju korist. Ovna za volanom ćete lako prepoznati. Dok stoje u koloni tresu volan i viču „voooozi bre“.

BIK (21. 4 – 21. 5.)
Kao i u svemu, i za volanom Bikovi su tvrdoglavi. Često se „gurkaju“ sa ostalim učenicima u saobraćaju i prolaze kroz crveno. Na sedištu im se često mogu naći kese sa različitom hranom i flašice omiljenog (ne uvek bezalkoholnog) pića. Dame više vole da idu taksijem kako ne bi gubile vreme na parkiranje. Prepoznatljivi su po tome da kasne sa registracijom automobila ili plaćanjem kazni.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6.)
Blizanci su vrlo spretni za volanom i sa lakoćom prolaze probleme gradske vožnje i parkiranja.  Čak i kada nešto pogreše, šarmiraće vas neodoljivim osmehom. Ako sa njima uđete u polemiku oko onoga gde su pogrešili, za tili čas ćete se naći u situaciji u kojima im se izvinjavate za neopreznost. Lako ćete prepoznati blizanca jer obično u isto vreme pričaju telefonom, piju kafu i traže omiljenu stanicu na radiju.

RAK (22. 6 – 22. 7.) Rakovi se olako mogu naći u najneverovatnijim situacijama. kada ih zaustavi policija zbog rutinske kontrole često se bune i negoduju čak i kaa nema razloga za to. Ovaj znak se najčešće odlučuje za karavane i porodične automobile. Ako ga neko iseče na putu, Raka ćete videti kako ga juri sa rukom izbačenom kroz prozor, sve dok nesrećnika ne sustigne, a onda će mu poslati ljutit pogled kroz prozor.

LAV (23. 7 – 23. 8)
Kao i u svemu, Lav i u vožnji mora da bude najbolji, a to mu često i polazi za rukom. Odlično se snalazi u prostoru i nepogrešivo pronalazi destinaciju na koju prvi put dolazi. Velikodušni su i ne smeta im da dele puteve i ulice sa drugim vozačima. Najčešće voze luksuzne limuzine. Prepoznaćete ih po tome što nikada, ali nikada neće priznati da su napravili neku grešku.

DEVICA (24. 8 – 23. 9.)
Pedantne i sistematične Device se uvek drže propisanih pravila, poštuju saobraćajne znake i ograničenja u brzini. Idealni su za instruktore vožnje. Da je auto prevozno sredstvo koje služi svojoj svrsi  najviše važi kod Devica. Ali mora da bude perfektno čist. Perfektno! Prepoznaćete ih tako što se neće obazirati na kilometarsku kolonu koju su napravili, da bi pomazili mače ili kuče pored puta.

VAGA (24. 9 – 23. 10.)
Vage vole brzu vožnju, pogotovo na otvorenom putu, dok ih gužve i kolone izuzetno nerviraju. U njihovom automobilu se uvek mogu naći skupe bombone ili čokoladice, bočica parfema i njihov auto uvek lepo miriše. Ukoliko čekate Vagu, naoružajte se strpljenjem, jer pre nego što krenu, auto izglancaju do vrhunskog sjaja. Lako ćete ih prepoznati po brzoj vožnju, a poznati su i po tome da su veoma izdržljivi za volanom.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11.)
Niko ne voli da bude zarobljen u koloni, ali Škorpije imaju ubedljivo najmanje strpljenja. Vole brzu i rižičnu vožnju, a ova osobina jednako važi i kod pripadnica nežnijeg pola. Biće duboko povređeni ukoliko vas propuste a vi im se na tome ne zahvalite. Prepoznaćete ih po žustroj vožnji, a ukoliko ih isečete pratiće vas do kraja sveta da bi vam učinili isto.

STRELAC (23.11 – 21.12.)
Šta je tipičnije za jednog Strelca (ili Strelčicu) nego da sedi u automobilu i putuje. Nije vazno da li je destinacija udaljena samo koji kilometar, sve je to poziv za novu avanturu. Rado staju autostoperima, jer vole da upoznaju nove ljude. Među horoskopskim znacima jedni su od najboljih poznavalaca automobila. Prepoznaćete ih po širokom osmehu i veoma glasnoj muzici koja dopire iz njihovog automobila.

JARAC (22.12 – 20. 1.)
Neobične i ekstravagantne automobile najviše vole Jarčevi. Pouzdani su vozači, redovno kontrolišu ispravnost svog auta, i skoro nikada im se ne pali crvena lampica rezervoara. Imaju svoja pravila u saobraćaju, ona propisana namenjena su nekom drugom, a ne njima. Prepoznaćete ih po namrgođenom licu kada im kažete da do određene destinacije treba da idu tom i tom ulicom.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2.)
Odlični, ali ne baš najbolje skoncentrisani za upravljačem. Ukoliko se usredsrede, sa njima se možete upustiti na put oko sveta. Dame Vodolije voze „kao uškarci“, ali često umeju da uđu u jednosmernu ulicu, ako procene da je bezbedno. Prepoznaćete ih po nervoznoj vožnji (ne nervoznom ponašanju) i po tome što najčešće vodolije voze električne, hibridne ili druge automobile sa alternativnim rešenjima.

RIBE (20. 2.–20. 3.)
Najveći sanjari horoskopa, Ribe, često maštaju i dok voze, pa mogu da nprave čitavu kolonu iza sebe. Automobil doživljavaju kao drugu kuću i ne vole da ga pozajmljuju. Dame u znaku Riba se najlakše nagode sa policijom ukoliko naprave neki prekršaj. Prepoznaćete oh po tome što obično pevuše dok voze i to neku romantičnu melodiju iz nekih davnih vremena.

tekst: AM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *