Novi SF90 Stardale bez krova

Predstavljamo Vesti

Spider verzija novog sportskog automobila izgleda fenomenalno…

Hibridni sportski automobil nam pokazuje da Ferrari sigurno korača u budućnost i da nam donosi ekološki čistija vozila koja emituju i više snage nego standardni benzinski modeli koje smo do sada viđali.

Uprkos električnom agregatu, bilo bi pogrešno smatrati ovaj model naslednikom LaFerrarija, jer je on više poput F8 Tributo modela sa priključnim hibridnim pogonskim sklopom. Njegova litijum-jonska baterija od 7,9 kWh omogućava mu kretanje do 25 km/h u potpunoj tišini – i uz nula emisija, naravno.

Dva električna motora su postavljena na prednju osovinu, a treći je postavljen između 4.0-litarskog V8 motora i novog automatskog menjača sa duplim kvačilom. Motor sa unutrašnjim sagorevanjem daje 769 ks i 800 Nm obrtnog momenta, a sa električnim motorima ukupna snaga raste na 1000 KS.

Novom super automobilu treba samo 2,5 sekunde za sprint od 0 do 100 km / h , a maksimalna brzina mu je  340 km / h.

SF90 Stradale će učiniti da se osećate kao Bog u vožnji sa uključenim sigurnosnim sistemima.Iakos e oni mogu ugasiti, iz Ferrarija kažu da to ne radite, osim ako niste profesionalni vozač koji auto vozi na trkačkoj i osiguranoj stazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *