21.12.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.05

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Savetujemo maksimalan oprez pri vožnji i molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima. Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

• Deonica Subotica – Stari Žednik, od 21.12.2020. do 22.12.2020. godine, od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na pojačanom održavanju.
Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

• Deonica petlja Ruma – petlja Pećinci, od 20.12.2020. godine doći će do izmene režima saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno na levom kolovozu autoputa (smeru Beograd – Batrovci).

• Pančevački most, 21.12.2020. godine, od 10 do 13 časova, izvodiće se radovi na betoniranju serklaža, u smeru Pančevo-Beograd, desna traka, neposredno pre skretanja na silazni krak ka Bulevaru despota Stefana.U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

• Deonica Davidovac (Popovac) – Grza – Straža (Zaječarski put), od 21.12.2020. do 28.06.2021. godine, izmena režima saobraćaja u zoni tunela „Grza“ zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *