10.11.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.36

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 07.12.2020.godine, 8. do 16č., radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

• Obilaznica oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, normalizovan saobraćaj nakon usporenog odvijanja.

• Auto-put, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, do 13.11.2020.g., izvode se radovi na putu, za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

• Konjevići-Čačak, do 20.11.2020.godine, izvode se radovi na redovnom održavanju putnih objekata, vijadukt na obilaznici oko Čačka. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Auto-put E-75, tokom izvođenja redovnih servisnih pregleda 10.11.2020.godine, od 10 do 18 č., obustava saobraćaj u u desnim cevima tunela „Predejane“ i „Manajle“, saobraćaj se odvija dvosmerno kroz leve cevi tunela. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta
-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *