BMW M3 Sedan najavljen za mart 2021.

Predstavljamo Vesti

Prelepi BMW je krenuo sa produkcijom i za nekoliko meseci će se naći u prodaji…

„Veoma smo zadovoljni što ćemo u budućnosti proizvoditi novi BMW M3 u našoj matičnoj fabrici“, rekao je direktor BMW grupacije iz Minhena Robert Engelhorn. „To je tako kultni automobil i ima mnogo obožavalaca u fabrici, uključujući i mene. Integracija M3 je prošla apsolutno glatko. Iskoristili smo ogromno iskustvo stečeno sa prethodnim generacijama BMW M vozila “, dodao je.

BMW je morao da uvede potpuno nove ručne tokove rada u sopstvenoj proizvodnji sedišta u fabrici, gde se izrađuju nova M karbonska sedišta. Pored toga, hauba i bočne stranice G80 M3 modela su takođe ručno izrađene i ručno sastavljene.

Potpuno novi BMV M3 Sedan i M4 Coupe stižu u evropska zastupništva u martu 2021. Oba nova modela BMW M odlikuju se dvostrukim turbo 3.0-litarskim motorom i dvostrukim turbo punjačem dostupnim u dva različita stanja podešavanja. Osnovni modeli dobijaju 473 KS i 550 Nm obrtnog momenta, dok sportske varijante nude 503 KS i 650 Nm obrtnog momenta.

Jedinstvena opcija u segmentu je ručni menjač sa šest brzina dostupan za modele sa zadnjim pogonom. Ostale opcije uključuju osmostepeni M Steptronic menjač sa Drivelogic opcijom i inteligentni sistem pogona na svim točkovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *