BMW Predstavio nove motore

Predstavljamo Vesti

Ljubitelji motocikala stare škole biće presrećni kada saznaju da je BMW Motorrad upravo predstavio novi model R18 Classic, zajedno sa nadograđenom serijom R nineT koja nosi više snage…

Dajući modelu R 18 pravi vintage izgled, Classic model je opremljen velikim prednjim staklom i ravnim zadnjim auspusima, kao i nizom dodatne opreme koje su krerirale različite partnerske kompanije, uključujući Mustang, Roland Sands i Vance & Hines. Moderni LED farovi i crne kožne bisage, samo su neki od novih dodataka koji čine da ovaj motor izlgeda sveže, ali da istovremeno zadrži duh starih motocikala od pre pola veka.

Pored lansiranja potpuno novog modela, BMW Motorrad je i svojoj postojećoj seriji R nineT uneo nadogradnju, posebno sa novim motorom od 1.170 kubika, koji potiskuje 90KS. ABS Pro i dinamička kontrola kočenja sada će takođe biti standardna oprema za čitav asortiman.

Za one koji traže još više prilagođenih opcija, BMW Motorrad nudi i „Opciju 719“, program koji vam omogućava da prilagodite svoj model R nineT tačno po vašem ukusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *