Lamborghini stavlja besnog bika na nove slušalice

Vesti zanimljivosti

Lamborghini stavlja besnog bika na nove slušalice

Proizvođač automobila se udružuje sa kompanijom Master & Dynamic sa sedištem u Njujorku.

Lamborghiniji su poznati po zvukovima koji im trnu kičme iz motora, ali nova saradnja kompanije sa Master & Dynamic-om je drugačiji stav o posedovanju neverovatne akustike. Kompanije lansiraju nove verzije MW65 aktivnih bežičnih slušalica za uklanjanje buke i istinske bežične slušalice MW07 Plus. Kao deo ove saradnje, Master & Dynamic uzima svoje postojeće slušalice i slušalice i daje im Lamborghini značke i šeme boja nadahnjujući se iz vozila marke.

Slušalice MW65 dostupne su u tri kombinacije boja. Kupci mogu dobiti srebrne metalne i svetlo sive šolje za uši sa žutim enterijerom od Alcantare; potpuno crna spoljašnjost sa žutom alkantarom; ili crna sa sivom alkantarom. Svi ovi dizajni imaju Lamborgini logo sa svake strane.
Slušalice imaju dva nivoa prigušivanja buke i imaju 24 sata trajanja baterije. Uz Bluetooth 5.0 mogu da ostanu bežično povezani i do 100 stopa od uređaja.
Za one koji preferiraju manju veličinu bubica, Master & Dynamic ima MW07 Plus. Dostupni su u beloj boji sa žutim prugama i kućištu od nerđajućeg čelika sa mat srebrnom završnom obradom; glačana crna sa žutim prugama sa mat crnom futrolom; ili mat crna sa sivim prugama u mat crnoj futroli. Na svim delovima pojavljuje se znak bika proizvođača automobila.

Slušalice takođe imaju funkciju prigušivanja buke. Master & Dynamic zahteva 40 sati trajanja baterije između punjenja. Lamborghini verzija slušalica MW65 prodaje se po ceni od 549 dolara, a MW07 Plus 349 dolara. Master & Dinamic pravi standardne verzije ovih uređaja za slušanje muzike za 499, odnosno 299 američkih dolara, ako vam ne smeta da izgubite Lambo-inspirisane šeme boja.
Izvori: Lamborghini, Master & Dynamic, Master & Dynamic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *