Nissan Kicks 2021 donosi novo lice i bolju tehnologiju

Vesti

2021. Nissan Kicks dobija sveže lice i bolju tehnologiju

Imamo puno ljubavi prema malom Nissan Kicks-u. Crossover veličine pinte ima veliku ličnost u vožnji, pristupačan stil i sjajne standardne sigurnosne karakteristike. Sada je Nissan dodatno poboljšao Kicks za 2021. godinu popravkom lica (slično prekomorskom bratu i sestrama) i više standardnih karakteristika. Nissan Kicks 2021. godine nosi ono što brend naziva „Double V-motion“ maska, koja prilično značajno proširuje prošlogodišnju V-Motion rešetku. Novom prednjem tretmanu pridružuju se LED farovi i obimniji prednji odbojnik, svi dizajnirani da Kicks-u daju čvršći izgled. Model SR takođe ima standardna LED svetla za maglu.
Iako se zadnji deo Kicks-a 2021 ne razlikuje mnogo, ali dobija svež dizajn zadnjeg svetla koji sada uključuje LED svetlosnu traku preko poklopca prtljažnika. I zadnji branik dobija malo poboljšanja – što Kicks-u navodno daje osećaj „podignutosti“ – a postoji nekoliko različitih dizajna točkova. Kupci takođe mogu da odaberu jednu od tri nove opcije spoljnih boja: električno plava metalik, grimizni žarni nijansa (opcionalno) i boulder sivi biser – plus opcija dvobojnih boja se prenosi. Sveža spoljašnjost ustupa mesto ažuriranoj unutrašnjosti u kompletu sa novim materijalima za oblaganje sedišta i vrata na modelima SV i SR, potpuno centralnom konzolom sa naslonom za ruke i ažuriranom tehnologijom. Kupci sada dobijaju Apple CarPlai i Android Auto standard na vrhu osnovnog 7,0-inčnog ekrana osetljivog na dodir ili novog opcionalnog 8,0-inčnog ekrana osetljivog na dodir. Veći ekran dostupan je samo za SV i SR ocene. U kabini još uvek postoje tri USB porta, ali SV i SR se takođe prvi put zadovoljavaju USB-C portom.
Snagu 2021 Kicks pokreće isti 1,6-litarski četvorocilindrični motor iz prošlogodišnjeg modela, koji proizvodi 122 konjske snage i 154 njuton metara. Ta snaga prolazi kroz neprekidno promenljivi menjač – ono što Nissan naziva Kstronic menjač – i to isključivo do prednjih točkova. Jedina prilagodba performansi za 2021. je dodavanje disk kočnica na sva četiri točka na SV i SR obloge. Kao i prošle godine, Nissan Kicks 2021 će na lansiranju ponuditi tri različite opreme: S, SV, SR, sa dostupnim Premium paketom na SR. Trenutno, međutim, nemamo nikakve informacije o cenama u popravljenoj verziji. Ali s obzirom na to da je Kicks 2020 jedan od najpristupačnijih krosovera koji se danas prodaje, sa početnom cenom od 19.070 USD, ovaj novi model trebalo bi da zadrži prihvatljive troškove ulaska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *