PORSCHE PREDSTAVLJA NOVE PANAMERA MODELE

Predstavljamo Vesti

Porsche osvežava Panamera seriju modelima koji uključuju agregate od 700 KS…

Nova Panamera Turbo S E-Hybrid sada je najsnažnija varijanta u potpuno preoblikovanoj liniji proizvoda i kombinuje četvorolitarski biturbo V8 motor od 571 KS i elektromotor od 136 KS. Električni opseg agregata povećan je i do 30 procenata zahvaljujući novoj bateriji od 17,9 kWh i optimizovanim režimima vožnje.

Ovo se takođe odnosi na novu Panameru 4 E-Hybrid, gde je električni motor kao i ranije dopunjen sa 2,9-litarskim biturbo V6 motorom od 330 KS, što rezultira izlaznom snagom sistema od 462 KS. Nova linija Panamere zaokružena je 4S modelom koji isporučuje 440 KS i koji donosi novine u pogledu šasije, dizajna, opreme i info-zabave.

Pored nedavno predstavljene nove Panamere 4S E-Hybrid, koja se može pohvaliti izlaznom snagom od 560 KS, Porsche po prvi put nudi tri Panamera plug-in hibridna modela . U srcu pogonske arhitekture je električni motor, koji je integrisan u osmostepeni menjač i još uvek proizvodi izlaznu snagu od 136 KS i maksimalni obrtni momenat od 400 Nm.

Zajedno sa različitim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, ovo omogućava izvanredne vozačke performanse. U kombinaciji sa svojim standardnim Sport Chrono paketom, nova Panamera Turbo S E-Hybrid sada ubrzava od 0 do 100 km / h za 3,2 sekunde – 0,2 sekunde brže od svog prethodnika. Dostiže maksimalnu brzinu od 315 km / h, što predstavlja poboljšanje od 5 km / h. Panameri 4 E-Hybrid treba samo 4,4 sekunde (-0,2 s) da dostigne 100 km / h , dok je maksimalna brzina povećana na 280 km / h (+2 km / h). Nova Panamera 4S, koju i dalje pokreće 2,9-litarski V6 biturbo motor snage 440 KS, postiže 0-100 km / h za 4,1 sekunde (-0,1 s) sa paketom Sport Chrono. Najveća brzina je 295 km / h (+6 km / h).

Naravno, svi modeli dolaze sa unapređenom karoserijom koja uključuje nove sportske branike, difuzore i usisnike za vazduh. U zavisnosti od paketa mogu se dobiti i različiti spliteri i spojleri, a enterijeri takođe dobijaju nove materijale, unapređeni infotainment sistem i volan sa dodatnim funkcijama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *