06.11.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 07.52

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, petlja „Tranšped” – petlja „Mali Požarevac”, u smeru od Beograda ka Nišu, od 04.11. do 11.11.2020.g, od 7 do 17č, radovi na postavljanju poklopaca na slivnicima i šahtama za kišnu kanalizaciju. Za saobraćaj zatvorena krajnja preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se u zoni radova odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Beograd – Pančevo, na Pančevačkom mostu – radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora u sklopu pripremnih radova na sanaciji dilatacionih spojnica, sledećom dinamikom:
-07.11.2020.g, od 9 do 17 č, radovi u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Beograd-Pančevo – dok će se saobraćaj odvijati levom –slobodnom saobraćajnom trakom (smer ka Pančevu).
-08.11.2020.g, od 9 do 17 č, radovi u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Pančevo-Beograd, dok će se saobraćaj odvijati levom –slobodnom saobraćajnom trakom (smer ka Beogradu).

• Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

• Mladenovac – Selters Banja, u Mladenovcu, 06.11.2020.g, od 10 č, obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom – državnim putem I B reda broj 25.

• Preljina – Konjevići, radovi na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila, do 17.11.2020.g.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *