Upoznajte novi Bentley Flying Spur

Predstavljamo Vesti

Novi Bentley Flying Spur jedinstvena je fuzija odličnih performansi, savremenog dizajna i intuitivne tehnologije. Pružiće nezaboravan doživljaj kako vozačima, tako i onima koji uživaju da ih drugi voze.

Svojim gracioznim oblikom i oštrim linijama nemoguće je ne primetiti ga na putu. Kombinacija materijala i modernog dizajna, iznutra, stvaraju moderan i spokojan ambijent.

Isti osećaj prefinjenosti uliva se i u performanse automobila. Snažan, a dinamičan, ovaj automobil se automatski prilagođava promenljivim okruženjima i uslovima vožnje.

U nastavku ovog teksta bliže upoznajte novi Bentley Flying Spur, automobil napravljen bez kompromisa.

Dizajn

Novi, samouvereni izgled Bentley Flying Spur automobila privlači pažnju gde god se pojavi. Sjajno – crna matrična rešetka hladnjaka sa novim svetlim hromiranim, vertikalnim krilima, prvo je što ćete primetiti. Oštre, neprekinute dizajnerske linije stvorene korišćenjem najvećeg superformisanog panela u svetu automobila, doprinose novom, gracoznom, ali mišićavom profilu automobila.

Rezultat je eksterijer sa soficistiranim i zadivljujućim izgledom.

Posmatrajući ovaj automobil, stalno ćete otkrivati nove detalje. Upečatljiva prednja LED svetla, sa efektima kristala, dobrinose moćnom izgledu. Postavljena u novom rukavu od hroma, prednja svetla sijaju poput dragulja čak i kada nisu upaljena. Detalji i na zadnjim svetlima su jednako zapanjujuća.

Enterijer koji inspiriše

Naglašen novom centralnom plutajućom konzolom, oblik krila se uzdiže i teče preko armaturne ploče, okružujući tako i prednja i zadnja vrata.

Izabrano od strane iskusnog oka dizajnera, za furnir prednje i zadnje kabine korišćeno je drvo istog stabla. Nove, ručno obrađene ploče, dobrinose dodatnoj eleganciji ovog automobila.

Novi Bentley Flying Spur, dizajniran je tako da pruža mirno i opuštajuće okruženje, kako u prednjem, tako i u zadnjem delu automobila. Novi panoramski krov omogućiće utapanje svetla, pružajući dodatni komfor i uživanje.

Novi dizajn sedišta nije samo elegantan, već i udoban i daje mnoštvo ažuriranih funkcija. Podešavanje ventilacije, masaže i nagib sedišta, obećavaju kompletnu udobnost i mogućnost da sve bude po Vašoj volji. Bentley je kod ovog modela otišao i korak dalje i dizajnirao i noce točkove, kako bi optimizovao udobnost vožnje.

Šta očekivati kad su performanse u pitanju?

Ispod haube Vas čeka zavidni W12 motor koji kombinuje impresivnu snagu i obrtni momenat za postizanje ubrzanja bez napora, daje okretnost koja oduzima dah, uz maksimalnu brzinu od 337 km / h.

Svi ovi detalji rezultiraju uzbudljivom vožnjom uz održavanje sofisticirane i udobne vožnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *