Intervju – Filip Đukić poznato TV lice i tatoo majstor

Poznati na auto moto svetu Vesti

Filip Đukić poznato TV lice i tatoo majstor

Zdravo Filipe, dobro ti nama došao na stranice portala auto-moto-svet.rs. Šta je ono što najviše gotoviš kod svog automobila?

Bolje vas našaooo, pa iskreno da ti kažem nisam neki zaludjenik za kola, niti se razumem previše, što se tiče mog auta svidja mi se što je kupe najviše i što je nizak

Kada je u pitanju tema automobilizma, kakav si na tom polju ? Strastven, praktičan… po nekoj tvojoj definiciji, kakve automobile najviše voliš ?

-Pa kao što sam rekao nisam neki stručnjak ne privlači me previše cimanje oko automobila ,znam samo osnovne stvari i po meni je to ok, mnogo bolje vozim nego što se razumem.

Koji automobil je bio tvoj prvenac, a koji voziš trenutno? Kada biraš automobil za svoje potrebe, šta je ono na šta najviše obraćaš pažnju ?

Prvi auto pegeout  206 ,crni zatamljen sa belim felnama (takvog sam ga uzeo) i sa njim sam naučio sve , a sad vozim bmw3 2007 god. Najviše obraćam pažnju na izgled automobila, jer se u ostalo ne razumem.

Kada bi dobio ponudu da imaš autorsku emisiju čija bi tema bila automobilizam, kako bi to izgledalo? Možeš li onako napraviti jednu improvizaciju, pa nam u par reči najavi tu emisiju onako u svom fazonu?

-Iskreno ne bih voleo da imam emisiju vezanu za automobile jer baš ništa ne znam ,a ako bi morao ja bi tražio neka besna i nadrkana kola pa bi onda od vlasnika tražio da mi objašnjavaju sve vezano za njih, a možda bih išao na to da jurim oldtimere.

Šta se dešava trenutno kod tebe na poslovnom planu? Imaš li nešto novo što nam spremaš?

– Na poslovnom planu mnogo stvari  …

Nešto najsvežije je jedna pilot emisija koju čekamo  da vidimo da li ce ući u tv program Red tv ili ne, ali se nadamo da hoće…

Kada je u pitanju tattoo, šta je ono što je po tebi najveći izazov koji si imao prilikom tetoviranja ?

-Najveći izazov je tet preko celih ledja koju sam radio devojci jednoj koja je u invalidskim kolicima i to sam radio 12 sati na nogama

Ko bi bio Filip Đukić da nije ovo što jeste ?

Pa da nije ovo što jeste ne bih ni bio Filip Djukic ,iskreno ne vidim sebe kao nekog drugog.

Za kraj intervjua, svakog sagovornika zamolimo da našim čitaocima portala www.auto-moto-svet.rs, pošalju jednu motivacionu poruku.
Izvoli…

Ako ne znaš gde je izlaz ti izadji na ulaz 😎

intervju pripremila: Ana Popović
fotografije: instagram profil @don.filipo.tattoo

 

 

Za još sličnih tekstova posetite naš BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *