Kia ili Hyundai, koji korejski auto je bolji?

zanimljivosti

U poslednjih nekoliko godina primetan porast korejskih automobila može se primetiti na ulicama gotovo svakog grada. Većina automobila ovih proizvođača relativno oduševljava potrošače u odnosu na popularnije strane modele, dobre vozne karakteristike i atraktivnu izvanrednu unutrašnjost. Među tim automobilima su Kia Rio i Hyundai Solaris. Prilično je teško da osoba koja želi kupiti korejski automobil može birati između ovih vozila, a auto-moto-svet.rs, u ovom članku saznaje koji je automobil bolji i praktičniji.

Specifikacije pogonskog sklopa

Da bismo saznali koji je od ova dva automobila bolji, Hyundai Solaris ili Kia Rio, sprovešćemo komparativnu analizu karoserija. Solaris, kao što je praksa pokazala, ima nešto duži životni vek od Kia, što izrazito zavisi od prisutnosti pocinčavanja na uređaju. Korejske limuzine i kompakt kupuju uglavnom potrošači mladog i srednjeg rasta, što ukazuje da se ovi automobili savršeno mogu preporučiti kada uključuju aktivni odmor vlasnika.

Uređenje enterijera i enterijera

Što se tiče unutrašnje dekoracije Kia Rio i Hyundai Solaris, nemoguće je izdvojiti ko je bolji, jer oba automobila u unutrašnjosti imaju isti materijal, a to je kvalitetna plastika najskupljeg cenovnog segmenta. Važno je napomenuti činjenicu da su svi šavovi i spojevi na pločama uredno podešeni, a prosečni trošak opreme je na pristojnom nivou.

Od značajnih nedostataka koje poseduje vanjski modni Kia Rio, treba istaći pozadinsko osvetljenje s crvenim nijansama, koje se skladno uklapa u opštu unutrašnjost automobila.

Zaključak

Kako je uporedna analiza između Kia Rio i Hyundai Solaris pokazala, automobili su u mnogo čemu slični, što otežava odabir onog koji je bolji od brata. Jedino što se može reći sa poverenjem: Kia Rio će uštedeti deo novca, a Hyundai Solaris pružiće dodatnu udobnost i prestiž.

Ukoliko Vam je potreban servis nekog od korejskih modela automobila, portal auto-moto-svet.rs Vam preporučuje jednog od naših partnera AMC NACIONAL.

Pogledajte njihovu prezentaciju na našem portalu i sredite svoje korejsko vozilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *